Monday, January 31, 2011

~disebalikTabir~

29 Jan - 30 Jan 2011
Crowne Plaza Mutiara Hotel

Buat partime kat Malay kitchen. Happening beb.....
First day potong memotong daun kunyit n nasi himpit sampai lebam..
Oouuch. aqila terhiris jarinya smpai kene 2 jahitan..issh3 ape nak jd ni..cmnela nk kawen ni..hihihi
(kila jgn marah...:p)

Second day....wah bertungkus lumus mnyiapkan mkanan 
utk 123 table x 10pax 1 table termasuk vip...

menu

Appetizer
Soto 

Main Course
Nasi Briani
Arca Buah
Kari Ayam
Rendang Daging
Dalca
Dessert 
Sagu Gula Melaka
akhirnya siap...dari appetizer , main course last dessert...ponat!!.
bersama dak2 kitchen yg lain...
 
Dessert tuk vip




cheff n kuli2 de tgah makan.haha bestnyer..
dlm periuk pon jdlaa...

2 comments:

  1. oi3 .. bab xle kawen tu sensitip taw ! hakhahakhak

    ReplyDelete
  2. kekeke...sampai terpotong ari..ape tuh...:)

    ReplyDelete