29 Jan - 30 Jan 2011
Crowne Plaza Mutiara Hotel
Buat partime kat Malay kitchen. Happening beb.....
First day potong memotong daun kunyit n nasi himpit sampai lebam..
Oouuch. aqila terhiris jarinya smpai kene 2 jahitan..issh3 ape nak jd ni..cmnela nk kawen ni..hihihi
(kila jgn marah...:p)
Second day....wah bertungkus lumus mnyiapkan mkanan
utk 123 table x 10pax 1 table termasuk vip...
menu
Appetizer
Soto
Main Course
Nasi Briani
Arca Buah
Kari Ayam
Rendang Daging
Dalca
Dessert
Sagu Gula Melaka
akhirnya siap...dari appetizer , main course last dessert...ponat!!.
bersama dak2 kitchen yg lain...
Dessert tuk vip
cheff n kuli2 de tgah makan.haha bestnyer..
dlm periuk pon jdlaa...
oi3 .. bab xle kawen tu sensitip taw ! hakhahakhak
ReplyDeletekekeke...sampai terpotong ari..ape tuh...:)
ReplyDelete